Tapit

Tapit peppuseksiin edullisesti Lelulaatikko.com verkkokaupasta. Tapit eri makuun ja toiveisiin, tutustu laajaan valikoima!

Pepussa eli peräaukossa/anaalialueella sijaitsee valtava määrä hermoja. Tämän alueen lihakset ovat myös yhteydessä sukupuolielimiin. Niinpä anaalialueen hyväily ja anaaliseksi voivat tuoda uudenlaisia, voimakkaita ja erittäin miellyttäviä kokemuksia ja tuntemuksia.

Anaalitappien materiaaleina voivat olla kumi, muovi, silikonimassan seos, puhdas silikonimassa ja lasi. Tappien koot, pinnan kuviointi, nystyröinti ja muotoilu vaihtelevat.

Anaalitapeissa- ja sauvoissa on yleensä toisessa päässä ns. levennetty kanta. Tämä kanta estää anaalitapin tai sauvan ”sujahtamisen” kokonaan anaaliin. Toisissa tapeissa ja sauvoissa voi olla naru tai joku muu pidike, jonka avulla tapin/sauvan saa helposti vedettyä ulos.

Anaalitappeihin tutustuminen kannattaa aloittaa varovasti, pienestä mallista. Myös pumpattava anaalitappi voi olla hyvä aloittelijan vaihtoehto. Pumpattavan tapin kokoa voi itse säädellä. Jellymateriaalista valmistettu tappi on joustavampi, pehmeämpi ja käytössä miellyttävämpi kuin esimerkiksi kovamuovista valmistettu tappi. Liukuvoiteen käyttö anaalitappien ja sauvojen kanssa on suositeltavaa.

Moottoroitujen anaalitappien/sauvojen toiminnalliset ominaisuudet vaihtelevat. Yhteistä niille on tärinän tuoma lisästimulaatio anaalialueen hermoston kautta.
Anaalitapin käyttö yhdynnän aikana on kokeilemisen arvoinen juttu. Yhdyntäliikkeen aikaansaama anaalitapin liike voi lisätä naisen kiihotusta huomattavasti. Anaalitapin liike voi tuntua emättimen kautta myös miehen peniksessä. Anaalitappi painaa emättimen seinämää ja tämä voi saada emättimen tuntumaan tiukemmalta.

Mielenkiintoinen tuoteryhmä ovat lasista valmistetut tapit ja sauvat. Nämä Pyrex lasista eli boorisikikaattilasista valmistetut sauvat kestävät lämmönvaihteluita erittäin hyvin. Niinpä niitä voidaan viilentää pakastimessa tai jääkaapissa tai lämmittää kuuman veden alla. Kylmän ja kuuman tuomat aistimukset voivat tuoda erittäin kiihottavia seksuaalisen mielihyvän kokemuksia. Pyrex lasi on myös mekaanisesti ja kemiallisesti erittäin kestävää, joten siitä valmistetut sauvat ovat turvallisia käyttää. Lasinen tappi/sauva on myös helppo pitää puhtaana ja se luistaa käytössä vain pienellä määrällä liukuvoidetta.

Peppuseksiin suhtautuminen ja seksuaalisen mielihyvän kokeminen anaaliseksin ja anaalialueen hyväilyn kautta ovat yksilöllisiä. Oman kehon kuuntelu, rauhallinen tutustuminen ja liukuvoide ovat tärkeitä seikkoja anaaliseksiin ja anaalialueen hyväilyyn tutustumisessa. Miellyttävän kokemuksen jälkeen on helpompi lähteä tarkemmalle tutkimusmatkalle uusien seksuaalisten nautintojen maailmaan.