Anal Fantasy Collection – Deluxe Fantasy Kit

72,90

Anal Fantasy Collection – Deluxe Fantasy Kit

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 32675;1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kattava setti anaalileikkeihin.

Setti sisältää:
– Kapean, sormeen pujotettavan teaserin, jolla voidaan kiusoitella tai aloittaa peppuseksiin tutustuminen. Käytettävän osan pituus n. 5 cm. Halkaisija n. 1 cm.
– Imukupilla varustetun anustapin. Perinteinen anustappi on valmistettu joustavasta materiaalista. Pitävän imukupin ansioista voit kiinnittää sen sileisiin pintoihin. Käytettävän osan pituus: n. 13 cm. Halkaisija: 1,5-3,7 cm.
– Moottorilla varustetut anaalipallot. Tehokas moottori toimii on/off painikkeen avulla. Ns. kuulamoottori voidaan irroittaa anaalipallojen tyvestä, jolloin se toimii yksistään intiimialueiden hieromalaitteena. Napakat anaalipallot ovat riittävän pieniä, joten näistä nauttii myös aloittelija. Käytettävän osan pituus: 12,5 cm. Pallojen halkaisijat: 1,4/1,8/1,8/2,2/2,2 cm. Moottori toimii 1 x 1.5V ”N” paristolla (tuotteen mukana).
– Eturauhaskiihottimen. Yhdeksällä eri tavalla värisevä eturauhaskiihotin on valmistettu joustavasta materiaalista. Sen sisus on kuitenkin jämäkkä, joten se ei anna periksi kovassakaan käytössä. Moottoria säädetään yhden painikkeen avulla. Se toimii 2 x AAA paristoilla (ei sisälly tuotteeseen). Prostatakiihottimen käytettävän osan pituus: n. 11 cm. Halkaisija: 2.5-3 cm.
– Kovamuovista valmistetut thaihelmet/anaalihelmet. Neljän pallon thaihelmissä on sisällä toiset kuulat, jotka värisyttävät palloja kiihottavasti. Pallojen välissä on nylon-naru. Thaihelmien koko pituus: n. 45 cm. Pallojen halkaisija: n. 3,4 cm. Thaihelmiä voidaan käyttää myös geishakuulien tapaan emättimessä.
– Joustavassa ketjussa olevat anaalipallot. Silikonista valmistetut anaalipallot ovat miellyttävän tuntuiset. Kun vedät anaalipallot ulos peräaukosta orgasmin hetkellä voimistuu orgasmi huomattavasti. Koko pituus: n. 34 cm, käyttöpituus 29,5 cm. Pallojen halkaisija: min. 0,9 cm, max. 2,4 cm.
– Mukana on myös kaksi mustaa lateksihanskaa, kahdet sormisuojat, puhdistusaine tuotteille (29ml), liukuvoide (10ml) ja anaalialuetta luonnollisesti puuduttava voide (10ml)

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anal Fantasy Collection – Deluxe Fantasy Kit”