Andro Extender -peniksenkasvattaja

159,00

Andro Extender -peniksenkasvattaja

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 15275;1 Osasto:

Kuvaus

Staattiseen vetoon perustuva Andro Extender laitteen avulla saat pidemmän peniksen pysyvästi ja turvallisesti. Solujen uusiutumiseen perustuva tekniikka on miellyttävä ja huomaamaton.

Andro Extender-vetolaitteella aikaansaadaan jatkuva veto siittimen pituussuunnassa, mikä venyttää lihassäikeitä ja saattaa stimuloida paisuvaisen lihassolujen kasvua. Useat tutkimukset puhuvat sen puolesta, että vetolaitteella saadaan siitintä pidennettyä sekä lepoasennossa että erektiossa n. 1-3 cm ja ympärysmittaa lisättyä n. 1 cm. Tehtyjen tutkimusten mukaan siittimen suurentaminen onnistuukin oikealla 6-10 kk:n mittaisella vetohoidolla 97.5 %:ssa tapauksista.

Andro Extender-laitteella suoritettu hoito on todettu turvalliseksi, mutta kuitenkaan laajempia tutkimussarjoja ei ole tehty. Vetohoidon ei ole todettu haittaavan normaalia erektiota, orgasmin saamista tai virtsaamista.

Laitetta voidaan pitää esim. kävellessä, istuessa tai muita normaaleja arkiaskareita tehtäessä. Laite ei näy ulospäin, jos housut ovat väljät.

Tämä laite sopii henkilöille joiden penis on erektiossa yli 10 cm pitkä. Laitteella voidaan venyttää penistä aina 19 senttimetriin asti.

Andro Extender-laite täyttää EU:n laatukriteerit (CE-hyväksytty). Osien materiaali koostuu silikonista, nikkelillä peitetystä tinasta, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä.

Lisätiedot

Muunnelma

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Andro Extender -peniksenkasvattaja”