Crystal Clear – Sexy Kit

41,90

Crystal Clear – Sexy Kit

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 22130;1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Seksi-setti sisältää seuraavat tuotteet:
– Kovamuovista valmistettu minivibraattori. Minivibraattorissa on tasaisesti värisevä moottori ja portaaton säätö. Pituus: 13,5 cm ja paksuus: n. 2,5 cm. Toimii 1 x AA paristolla.
– Nautinnollinen kuulavibraattori, joka toimii langallisen kaukosäätimen avulla. Villisti värisevää kuulavibraattoria voidaan käyttää emättimen sisällä ja sillä voidaan kiihottaa sekä naisen että miehen erogeenisesti herkkiä alueita. Kuulavibraattorin pituus: n. 6 cm ja halkaisija 2,5 cm. Kuulavibraattorissa on portaaton moottorin säätö. Toimii 2 x AA paristoilla.
– Kovamuovista valmistetut geishakuulat, joiden sisällä on toiset pallot, jotka aiheuttavat pientä tärinää kun kuulien kanssa liikutaan.Kuulien halkaisija n. 3,4 cm ja paino n. 61 g.
– 2 kpl peniksen päälle pujotettavaa kiihotus-sukkaa. Toisessa kiihotus-sukassa on g-pistemuotoiltu jatko-osa ja nystyrät. Näin saat penikseen lisää pituutta ja nautinnollista paksuutta. Kiihotus-sukka ovat valmistettu joustavasta TPE-materiaalista.
– 2 kpl peniksen juureen pujotettavaa penisrengasta. Joustavat penisrenkaat tekevät erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman. Penisrenkaat ovat valmistettu joustavasta TPE-materiaalista.
– 1 kpl peniksen varteen, sormeen tai vibraattorin varteen pujotettava, nysytöity kiihotus-tunneli. Valmistettu joustavasta TPE-materiaalista.
– Anaalihelmet (thaihelmet). Anaalihelmet on valmistettu napakasta PVC-materiaalista. Vedä anaalihelmet pepusta orgasmin hetkellä ja koe todella voimakas nautinto. Anaalihelmissä on rengas, josta on tukeva pitää kiinni. Pallojen halkaisijat 1-2,5 cm.

Lisätiedot

Muunnelma

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Crystal Clear – Sexy Kit”