Midnight Blue

52,90

Midnight Blue

Varastossa

Kuvaus

9-osainen seksivälinesetti sisältää:
– Joustavan, kuvioidun kiihotustunnelin. Se tekee erektiosta kovemman ja kestävämmän ja stimuloi naisen emätintä yhdynnän aikana. Materiaali TPE, pituus 5,7 cm, halkaisija lepotilassa 3 cm.
– Kaksipäisen, joustavan ja kimmoisan dildon. Sen paksumpi pää on muotoiltu hieman penistä muistuttavaksi, ohuempi pää on suippo. Materiaali TPE, pituus 18,5 cm, paksumman pään max. halkaisija 3,2 cm, ohuemman pään max. 2,5 cm.
– Sileäpintaisen, kovamuovisen vibraattorin, jonka nautinnollisia värinöitä säädetään sauvan kannassa olevan portaattoman säätöpyörän avulla. Toimii 2 x AA-paristoilla. Materiaali ABS, pituus 17,5 cm, halkaisija 2,7 cm.
– Joustavan, napakan ja aidon peniksen näköiseksi muotoillun penisjatkon, joka antaa penikselle pituutta ja paksuutta. Materiaali TPE, pituus 17 cm, ulkohalkaisija lepotilassa 3,7 cm, seinämien paksuus lepotilassa 0,6 cm, jatko-osan pituus (kärjessä) 1 cm.
– Kiihottavasti värisevän, kovamuovisen kiihotinkuulan, jolla voit stimuloida kehon erogeenisiä paikkoja kuten klitorista, nännejä, kiveksiä, välilihaa yms. Värinävoimakkuutta säädetään johdollisen kaukosäätimen avulla. Toimii 2 x AA-paristoilla. Materiaali ABS, kuulan pituus 6 cm, halkaisija 2,6 cm.
– Kierretty, pitkä ja ihanasti stimuloiva anustappi, jonka kannassa on tapin ulosvetoa helpottava rengas. Tappi on kimmoisa ja joustava. Materiaali TPE, pituus n. 23,5 cm, käyttöpituus n. 18 cm, halkaisija 1,7 cm.
– Pieni, pehmeä ja joustava anustappi, jossa on sormeen pujetettava, erittäin joustava rinkula. Erinomainen peppuseksiin tutustuville! Materiaali TPE, pituus 7 cm, käyttöpituus 5,3 cm, halkaisija 1,1-1,8 cm.
– Kovamuoviset, miellyttävän tuntuiset geishakuulat, joiden sisällä olevat kuulat ”tärisevät” ja stimuloivat emätintä, kun liikut niiden kanssa. Kuulat treenaavat lantionpohjan lihaksia ja tuovat seksuaalista mielihyvää. Materiaali ABS, nyöri nylon, koko tuotteen pituus 22 cm, kuulien halkaisija 3,4 cm.
– Käteensopiva, pieni ja pehmeä masturbaattori, jonka suuaukolle on muotoiltu raollaan olevat huulet ja nenä. Masturbaattori on hyvin joustavaa ja sopivan napakkaa materiaalia. Materiaali TPE, pituus lepotilassa 10 cm, ulkohalkaisija lepotilassa 3,4 cm. Tunneli on molemmista päistä avoin.

Pakkauksessa mukana 4 x AA-paristot. Käytä tuotteiden kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta.

Lisätiedot

Muunnelma

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Midnight Blue”