Satisfyer Pro – G-Spot Rabbit

79,90

Satisfyer Pro – G-Spot Rabbit

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 37712;1 Osastot: , ,

Kuvaus

Hyvin muotoiltu vibraattori, jossa on paineaaltojen avulla imevä klitoriskiihotin. Sauvan varsi joustaa sopivasti ja kiihottaa erityisesti G-pistettä. Laadukas, allergisoimaton ja silkkisenpehmeä silikonipinta. Kaksi tehokasta moottoria, joiden ääni on todella hiljainen.
Pakkaus sisältää Satisfyer Pro G-Spot Rabbit-laitteen, latauskaapelin sekä käyttöohjevihkon (10 kielellä, mm. englanti).
Huom!
– Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käyttöön liittyen mikäli olet raskaana, juuri synnyttänyt tai kärsit genitaalialueen ihottumista.
– Poista mahdolliset korut klitorisalueelta (mm. lävistykset) käytön ajaksi.
– Mikäli laite ei käynnisty, paina on/off-näppäintä 5 sekunnin ajan ja yritä käynnistää laite hetken kuluttua uudestaan.
– Stimuloi klitorista (tai muuta vartalon osaa) korkeintaan 15 min. kerrallaan.
Tuotetiedot:
– Materiaali: Silikoni, ABS
– Tuotteen kokopituus: 22,5 cm
– Sauvaosan käyttöpituus: n. 11,5 cm
– Klitoriskiihottimen pituus: n. 4,5 cm
– Sauvaosan halkaisija: 2,8-3,6 cm
– Imevän suuaukon sisähalkaisija: 1,5 cm
– Paino: n. 200 g
– Moottori: 2 moottoria. Sauvassa 10 erilaista värinäohjelmaa, kiihottimessa 11 eri imuvoimakkuutta. Toimintoja ja ohjelmia voidaan käyttää erikseen tai yhtäaikaisesti. Imuohjelmat käynnistyvät ja sammuvat painamalla neljällä kaarella merkittyä painiketta n. 2 sek. ajan. Voimakkuutta säädetään kaarilla merkityillä näppäimillä. Sauvaosa käynnistyy ja sammuu painamalla aaltokuvioitua näppäintä n. 2 sekunnin ajan, ohjelmat vaihtuvat lyhyillä painalluksilla.
– Toimii: Ladataan magneettipäillä kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. (HUOM. USB-adapteri ei sisälly pakkaukseen). Latauksen aikana säätönäppäinten LED-valo vilkkuu. Kun lataus on valmis, valo palaa yhtäjaksoisesti.
– Peruslatausaika: n. 180 min (HUOM. Lataa tuotetta 8h ennen ensimmäistä käyttökertaa)
– Toiminta-aika täydellä akulla: n. 120 min.
– Li-Ion akku
– Vesitiivis
– Liukuvoide: Vesipohjainen
– Väri: Valkoinen

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer Pro – G-Spot Rabbit”