Satisfyer Pro – Plus Vibration

79,90

Satisfyer Pro – Plus Vibration

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 37714;1 Osastot: ,

Kuvaus

Hyvin muotoiltu imevä ja värisevä klitoriskiihotin. Toimintoja voi käyttää yhtäaikaisesti tai erikseen. Laitteessa on laadukas silikonipinta ja miellyttävän hiljainen ääni.
Pakkaus sisältää Satisfyer Pro Plus Vibration-laitteen, latauskaapelin sekä käyttöohjevihkon (10 kielellä, mm. englanti).
HUOM!
– Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käyttöön liittyen mikäli olet raskaana, juuri synnyttänyt tai kärsit genitaalialueen ihottumista.
– Poista mahdolliset korut klitorisalueelta (mm. lävistykset) käytön ajaksi.
– Mikäli laite ei käynnisty, paina on/off-näppäintä 5 sekunnin ajan ja yritä käynnistää laite hetken kuluttua uudestaan.
– Stimuloi klitorista (tai muuta vartalon osaa) korkeintaan 15 min. kerrallaan.
Tuotetiedot:
– Materiaali: Silikoni, ABS
– Tuotteen kokopituus: 15,5 cm
– Tuotteen max. syvyys: 7,5cm
– Suuttimen aukon sisähalkaisija: n. 1,5 x 1,6 cm
– Paino: n. 140 g
– Moottori: 2 moottoria. Imevässä 11 eri voimakkuutta, värisevässä 10 erilaista värinäohjelmaa. Toimintoja voidaan käyttää yhtäaikaisesti tai erikseen. Imuohjelmat käynnistyvät ja sammuvat painamalla virtanäppäintä n. 2 sek. ajan. Voimakkuutta säädetään + ja – näppäimillä. Värinä käynnistyy ja sammuu painamalla aaltokuvioitua näppäintä n. 2 sekunnin ajan, ohjelmat vaihtuvat lyhyillä painalluksilla.
– Toimii: Ladataan magneettipäillä kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. (HUOM. USB-adapteri ei sisälly pakkaukseen). Latauksen aikana laitteessa vilkkuu LED-valo. Kun lataus on valmis, valo palaa yhtäjaksoisesti.
– Peruslatausaika: n. 120 min (HUOM! Lataa tuotetta 8h ennen ensimmäistä käyttökertaa)
– Toiminta-aika täydellä akulla: n. 120 min.
– Vesitiivis
– Liukuvoide: Vesipohjainen
– Väri:Valkoinen

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer Pro – Plus Vibration”