Sexy Weekend Box

67,90

Sexy Weekend Box

Varastossa

Kuvaus

Eroottisessa seksivälineboxissa on monenlaisia tuotteita 14 kappaletta, joista riittää iloa ja nautintoa pitkään. Monipuolisen setin avulla myös erilaisiin seksivälineisiin tutustuminen on helppoa!

Sexy Weekend Box laatikko sisältää seuraavat tuotteet:
– Hierontaöljykynttilän. Kynttilän vaha sulaa lämpimäksi hierontaöljyksi, jota voidaan kaataa kynttilästä suoraan iholle. Valmistettu vain luontaisista ainesosista (Triglyceride, Diglyceride, Monoglyceride).
– Jelly-penisrengassetin 4 kpl. Penisrengas puristaa peniksen juuressa tehden erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman. Penisrenkaat venyvät reilusti, joten ne sopivat hyvin erikokoisille peniksille.
– Värisevän lilan jelly-penisrenkaan. Penisrengas puristaa peniksen juuressa tehden erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman. Penisrengas venyy, joten se sopii hyvin erikokoisille peniksille. Penisrenkaassa on yhdellä voimakkuudella värisevä kuulavibraattori ja yhdynnän aikana käytettynä se tuo nautintoa molemmille. Kuulavibraattorin paristoja ei voi vaihtaa. Käyttöaika n. 15 min. yhtäjaksoisesti käytettynä.
– Kovamuovista (ABS) valmistetun ja strassisomistein koristellun mustan vibraattorin. Hieromasauva värisee tehokkaasti ja sitä on helppo käyttää. Portaaton säätö. Roisketiivis. Pituus 15,5 cm, halkaisija 2,5 cm. Paristot: 2 x AAA. (ei mukana pakkauksessa)
– Mustan kiihotinkuulan. Emättimen intiimialueita ulkopuolelta hierova kiihotinkuula on monipuolinen hieromalaite. Tehokkuutta ei tästä tuotteesta puutu. Moottoria säädetään johdollisen säätimen avulla ja voit säädellä sitä itse tai antaa kaukosäätimen kumppanillesi. Portaaton moottorin säätö. Kiihotinkuulan pituus 6 cm, halkaisija 2,5 cm. Paristot: 2 x AA. (ei mukana pakkauksessa)
– Karvapäällysteiset mustat käsiraudat+avaimet 2 kpl. Metallisten käsirautojen päällä on karvapäällysteet, jotka voidaan irroittaa. Käsiraudoissa on metalliketju, kahdet avaimet ja turvakytkin. Reilu säätövara.
– Silmälaput. Mustat silmälaput tekevät eroottisesta hetkestä entistä nautinnollisemman ja jännittävämmän. Takana joustava kuminauha.
– Lila-mustan höyhenhuiskan. Aidoista kalkkunan höyhenistä valmistetun huiskan avulla voit kiihottaa ja kiusoitella kumppanisi nautinnon huipulle. Höyhenhuiskassa on kovamuovista valmistettu varsi. Kokonaispituus n. 24 cm.
– Anustapin, jonka kokopituus on 7 cm, käyttöpituus 6 cm.
– Silikoniset anaalihelmet, kokopituus 17,5 cm, käyttöpituus 14,5 cm.
– Pinkin ja vaaleansinisen rakkausnopan, joten voit antaa arvan ratkaista, mitä kohtia kehosta ja millä tavoin, alatte hyväillä!
– Kankaasta valmistettuja vaaleanpunaisia ruusunterälehtiä. Ripottele ruusunterälehtiä minne haluat ja kumppanisi arvaa mitä on luvassa!
– 2 x 15ml vesipohjaisia liukuvoidenäytteitä.
Kaikki tämä seksinpiristys on pakattu hyvännäköiseen ja kestävään pahviseen laatikkoon.

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sexy Weekend Box”