Ultimate Fantasy Kit

129,00

Ultimate Fantasy Kit

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 15485;1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Hyvännäköinen, musta keinonahkalaukku, jonka kyljissä lukee valkoisella tekstillä ”Pipedream”. Laukussa on säädettävä olkaremmi ja vetoketju. Laukun mitat: n. 42 x 21 x 25 cm.
Laukku sisältää seuraavat tuotteet:
– Mustat silmälaput.
– Mustan, puhallettavan tukityynyn, joka mahdollistaa ja helpottaa erilaisia rakasteluasentoja. Tyynyssä on kumiset käsikahvat. (Mitat n. 65 x 40 cm)
– Höyhenhuiskan (pituus: n. 30 cm)
– Käsikahleet imukupeilla. Käsikahleet ovat pehmustetut ja niissä on tarrakiinnitys. Imukupit tarttuvat tiukasti kiinni esim. suihkuhuoneen kaakeliseinään.
– Keinonahkaisen ruoskan (pituus: n. 60 cm)
– 2 kuumavahakynttilää, joiden ”steariinia” voidaan valuttaa turvallisesti iholle.
– Kumisen suupallon remmeineen. Suupallossa kiinni olevat remmit ovat säädettävät. (Suupallon halkaisija: n. 5 cm).
– Käsi- ja nilkkakahleet tarrakiinnityksellä. Pehmustetuissa kahleissa on metalliset pistoolilukot, joiden avulla kahleet voidaan kiinnittää toisiinsa tai melkeinpä mihin tahansa. Mukana on myös kestävät ja säädettävät, pistoolilukolliset remmit, jotka voit kiinnittää kahleisiin ja sitoa sitten kumppanisi ns. X-asentoon esimerkiksi sänkyyn.
– 1 rulla bondageteippiä.
– Vesiliukoista liukuvoidetta (pullokoko: 29 ml).
– Kovamuovista valmistetun vibraattorin, joka sopii erityisesti klitoriksen kiihottamiseen. Vibraattorissa on portaaton moottorin säätö ja sen mukana on useita eri tavoilla nystyröityjä vaihtopäitä. (Vibraattorin kokonaispituus: n. 10 cm, toimii 1 x AA paristolla, ei sisälly pakkaukseen).
– Do It Doggie Harness-vyön, joka helpottaa kumppanin kohottamista ja tehostaa nk. takaapäin-asennon tuntuvuutta. Pehmustetussa vyössä on säädettävät remmit.
– Fantasialaukku on suljettu pienellä lukolla, johon on kaksi avainta. Avain-nippuun on kiinnitetty lisäksi pieni ”matkapullo” liukuvoidetta (8ml).

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ultimate Fantasy Kit”